Despre JazzDanceArt ¦  Program  ¦ Imagini  ¦ Contact

Profesori

 

 Simona Dan

Simona a studiat baletul clasic, fiind eleva a liceului de coregrafie “Floria Capsali” din Bucuresti.
A absolvit cursurile Artele spectacolului de teatru (sectia Arta Coregrafica) din cadrul Universitatii “Gheorghe Cristea”.
Balerina a Teatrului Muzical “Constantin Tanase “ timp de 10 ani, ea dansat si in trupa coregrafului Cornel Patrichi sustinand spectacole pe multe scene teatrale in tara si in strainatate.
Si-a imbogatit experienta scenica participand la numeroase emisiuni de divertisment ale televiziunilor TVR 1 si Antena 1.
Alti 10 ani profesor si coregraf principal la o agentie de impresariat, instruind in arta dansului peste 400 de fete si baieti pe an, montand spectacole de jazz dance, dans modern (hiphop, funk, r&b, soul, lyrical), dans contemporan, oriental, latino contry, tribal dance.
A fost impresar in cadrul PAIR (Patronatul Agentiilor de Impresariat din Romania) cu care a si colaborat timp de cinci ani.
A predat cursuri de dans la unitati de invatamant prescolar si preuniversitar, lucrand cu copii de diferite varste si dezvoltand in cei mici simtul artistic si dragostea pentru dans.
Cu multa experienta si rabdare in lucrul cu oamenii, Simona face din orele de studiu o adevarata placere.Doina Georgescu

Dansatoare, profesoara si coregrafa, absolventa a Liceului de coregrafie-Bucuresti si a Academiei de Teatru si Film-sectia coregrafie-pedagogie (1996).
A dansat in spectacole concepute de coregrafa Raluca Ianegic -Teatrul Nottara-1986-1987, Teatrul Odeon-1992-1995, unde a colaborat si cu Susanne Buirge. A fost balerina la Teatrul de Opereta timp de 5 ani.
A predat si a facut coregrafie în instituţii de învăţământ preşcolar, gimnazial si preuniversitar - dans modern, gimnastică aerobică, balet, coregrafie şi mişcare scenică. Participa la proiectul "Danse en Voyage" cu coregrafii Karine Saporta, Joseph Nuch, Marie-Jeanne Gheorghiu. Coregrafii in diferite agentii de impresariere in Bucuresti si Brasov.
Dansatoare in "OuiBaDa" spectacol ce a avut premiera in cadrul Festivalului Enescu in septembrie 2007, in coregrafia prestigiosului coregraf Gigi Caciuleanu. Spectacolul se joaca la Teatrul de Comedie.
In prezent profesoara de dans contemporan la Liceul de coregrafie "Floria Capsali".
A colaborat cu Centrul National al Dansului Bucuresti ca profesoara la cursul de dans contemporan si de jazz dance la cursul pentru copii.
Pasionata de toate formele dansului si experimentata in predarea si sustinerea orelor de studiu intr-un mod cat mai placut si eficient.

 
JAZZ DANCE ART
JAZZ DANCE ART

Copyright © 2010 Jazz Dance Art & RomaniaExplorer.com                                                   Contact