Despre JazzDanceArt ¦  Program  ¦ Imagini  ¦ Contact

 

Niveluri de pregatire

 

 

  Incepatori

Intermediari

Celor care doresc sa faca primii pasi in lumea dansului li se vor prezenta notiunile de baza si se va urmari pregatirea fizica pe masura ce vom avansa astfel incat corpul dvs sa fie in armonie cu nivelul orelor de dans.

 

Aceasta categorie cuprinde persoanele care au mai participat la cursuri de dans, indiferent de forma cursurilor si tipul de dans.
Se vor organiza grupe la toate categoriile de varsta - copii, adolescenti si adulti. Programul fiecarei grupe va monitoriza atent capacitatea de efort si adaptarea la necesitatile de stil ale categoriei de varsta, astfel incat sa nu pierdem nici un moment din vedere distractia si relaxarea.
Toate cursurile sunt deschise si se desfasoara permanent, iar dvs puteti sa incepeti in orice moment. Nu este nevoie de rezervare. Prezentati-va la sala la ora indicata de incepere a cursului si veti fi inscris, putand participa direct la curs. Va stam la dispozitie pentru orice detalii, pentru a lua legatura cu noi, accesati pagina Contact

 

 

Atentie: Orele de dans pot implica riscuri de vatamare corporala. Desi Clubul JazzDance Art face tot posibilul pentru a evita aceste evenimente neplacute in cadrul orelor de curs, nu isi asuma nici o raspundere fata de orice pierdere sau vatamare corporala survenite in timpul orelor de curs, sau in timpul cand participantii se afla in sala sau in incinta. Va revine reponsabilitatea de a va asigura ca sunteti apti din punct de vedere fizic si medical pentru a urma cursurile noastre si in timpul orelor de curs sunteti rugati sa fiti vigilenti vis a vis de propria dvs siguranta.

 

 
JAZZ DANCE ART
JAZZ DANCE ART

Copyright © 2010 Jazz Dance Art & RomaniaExplorer.com                                                   Contact