Despre JazzDanceArt ¦  Program  ¦ Imagini  ¦ Contact

 

Clubul JazzDanceArt va propune:

Studii de dans si intretinere corporala

Incursiune prin mai multe stiluri de dans - Cursuri pentru adulti, adolescenti si copii

Cursuri de dans

Despre ce este vorba

 

Va invitam sa petreceti alaturi de noi o parte a timpului dvs liber, sa va relaxati prin dans si va promitem ca vom face totul ca momentele petrecute impreuna sa fie definite de distractie si stari pozitive.
La aceste cursuri, nu invatam doar sa dansam, invatam sa ne cunoastem, invatam sa ne simtim bine in corpul nostru, invatam sa ne intretinem corpul. Vom putea deveni mai stapani pe noi, mai puternici, mai increzatori, pe langa faptul ca vom avea un corp mai bine intretinut, mai elastic, mai putin anchilozat, mai usor. Muzica ne va insoti la fiecare pas. Vom invata sa exploram muzica cu ajutorul formelor de miscare a propriului corp.

Stiluri

Jazz Dance

Jazz dance-ul este un stil de dans aparut la inceputul secolului XX in Statele Unite si s-a extins incorporand combinatii din multe alte stiluri de dans. In scoli si licee se face jazz dance, se sustin spectacole, se creaza competitii, si bineinteles este dansat in celebrul “High school musical”
Citeste mai mult...

Dans contemporan

Un stil de dans care se bazeaza  pe constientizarea  corpului si a spatiului, pe dezvoltarea unei miscari corporale libere, neingradite, firesti. Se exerseaza tehnici de improvizatie, de relaxare.
Citeste mai mult...

Ultima ora!!! - atelier de dans

Inscrieri
 • Email - irina2na@yahoo.com / danssimona@yahoo.com
 • Mobil Doina - 0722 597859
 • Mobil Simona - 0721 452321


 • Va rugam sa trimiteti o confirmare prin email!.
   
  JAZZ DANCE ART
  JAZZ DANCE ART

  Copyright © 2010 Jazz Dance Art & RomaniaExplorer.com                                                   Contact